Processed FB05B531 BBBA 4E31 AC4A B73DBAAF0281
  • AD2Anne Dorthe Søe Mikkelsen
  • 21. aug 2024
  • Events

TUR siger tak for et fantastisk Auto Show

Odense Congres Center var i weekenden fyldt til randen af motorer, biler i alle former og farver samt en masse spændende personligheder som Jason Watts, Kevin Magnussen og Vlado fra Politijagt. TUR var afsted på messen med en stand, hvilket var en stor succes.

Auto Show 2024 løb af stablen fra den 17.-18. august, hvor bilinteresserede fra nær og fjern kunne opleve Danmarks største bilmesse, der bredte sig over 40.000 kvadratmeter. 
Her var TUR til stede med en uddannelsesstand for at gøre os synlige for de over 29.000 deltagere på hele messen.

 

Uddannelsesstanden var en stor succes, og tiltrak mange af de nysgerrige bil- og motorinteresserede i alle aldersgrupper. På standen havde vi medbragt vores pakkevogn, hvor man kunne deltage i en konkurrence om at pakke vognen på tid og afprøve sine evner som lageroperatør.

 

Samtidig havde vi vores fjernstyrede kran med, der især vakte opsigt og glæde blandt de helt små deltagere på messen.

 

På TURs uddannelsesmesse kunne man også møde to af vores rollemodeller, Magnus og Jonathan fra vejgodschaufføruddannelsen, der kunne dele erfaringer om deres hverdag som vejgodschaufførlærlinge.
Derudover havde vi vores to lærepladskonsulenter, Jan Larsen og Aage Brøndum med, der fik en masse gode snakke med flere unge, der var interesserede i en fremtid i transportbranchen.

Processed A56029D5 579E 431E 95FA 627C44CB1706 (1)
På TURs stand kunne man prøve kræfter med at pakke vores ladvogn på tid.