Gruppebillede Badebro1
  • AD2Anne Dorthe Søe Mikkelsen
  • 8. aug 2024
  • EUD

TUR søger flere rollemodeller

Kender du en eller flere, der kunne tænke sig at være en del af TURs rollemodelkorps? Lige nu søger vi endnu flere ansigter til vores engagerede rollemodelkorps, der er friske på at tage rundt i landet og holde oplæg om deres vej til transportbranchen.

Som rollemodel hos TUR tager man rundt i landet, sammen med TUR Lærepladsformidling, og holder oplæg for skoler, FGU-centre, jobcentre, a-kasser og foreninger. Her kan man for eksempel fortælle om alle de fede ting ved sin uddannelse, hvorfor man har valgt den samt inspirere andre til at finde deres vej ind i transportbranchen.

 

Rollemodellerne har derudover også mulighed for at tage med til forskellige uddannelsesmesser og arrangementer som DM i Skills, Verdens Vildeste Brobyggere osv.

 

Hvis man er en haj til sociale medier, kan lide at tale til kameraet og dele små øjeblikke fra sin hverdag, kan man ligeledes få mulighed for at være med til at styre rollemodellernes Instagram-profil.

 

Som rollemodel bliver man en del af et netværk af andre unge i transportbranchen, man får en masse gode oplevelser og erfaringer – og man er med til at gøre en forskel for unge.  

 

Hvem kan være rollemodel hos TUR?

 

Som rollemodel hos TUR skal man:

  • Være 18-35 år

  • Være stolt af sin uddannelse

  • Have lyst til at tale foran andre unge – enten til oplæg, på SoMe eller begge dele
Gruppebillede 2

Læs mere om vores rollemodelkorps og tilmelding her:

Læs mere her