Hindsgavl
  • AD2Anne Dorthe Søe Mikkelsen
  • 8. aug 2024
  • Events

Morgendagens Transport – kunstig intelligens og fremtidens medarbejdere

Den 3. september 2024 holder ATL generalforsamling og årsdag på Hindsgavl Slot. Her vil kunstig intelligens og de unge generationers indtog på arbejdsmarkedet være hovedtemaerne for dagen.

ATL’s kommende generalforsamling og årskonference vil byde på en dag med fokus på fremtiden for transportbranchen, en masse indlæg, diskussioner samt muligheder for at netværke.

Fokus på AI og den unge generation i fremtiden

 

I løbet af dagen vil der, fra flere vinkler, blive kastet lys over kunstig intelligens og de unge generationers indtog på arbejdsmarkedet, der i fremtiden forventes at få stigende indflydelse på transportbranchen.

 

Du vil blandt andet kunne høre Bent Dalager fra KPMG fortælle om, hvordan AI vil forandre transportvirksomheder, mens Henrik Fabrin fra DI vil komme med råd til implementering af AI i virksomhederne.

 

Der vil også være mulighed for at blive klogere på de unge generationer på arbejdsmarkedet, når kultursociolog Emilie van Hauen vil dele sin viden om, hvordan de unge kan være med til at forme fremtiden for transportbranchen.

 

Undervejs på dagen vil ATL også uddele Transportens Lærepladspris 2024 med en efterfølgende paneldebat om den gode læreplads.

 

Praktisk information

 

Tid: 3. september kl. 10.00 – 18.30

 

Sted: Hindsgavl Slot, Middelfart

 

Tilmelding: Tilmeld dig her

 

 

Du kan læse mere om arrangementet og det fulde program her:

 

Læs mere om arrangementet