Ecomexpo
  • AD2Anne Dorthe Søe Mikkelsen
  • 8. aug 2024
  • Events

eComExpo – En fagmesse om fossilfri transport

Fra den 24.-25. oktober slår eComExpo dørene op for deres anden udgave af transportfagmessen i Bella Center København. Her kan du se, møde, deltage og prøve dig igennem alle former for fossilfri transport.

eComExpo er for alle, der har transport som erhverv. Her samles udbydere indenfor opladning, beslutningstagere, meningsdannere og slutbrugere om meningsudveksling og erfaringsdannelse om fossilfri muligheder i transportbranchen.

 

På eComExpo vil der blive talt om transport i byer, på landeveje og motorveje, sø- og luftfart, sporbundne transportmidler samt person- og godstransport. Der vil være plads til både el, brint og biobrændstoffer, store cargocykler, varevogne, langdistancelastbiler, tog, fly og skibe.

 

Se, mød, deltag og prøv

 

På eComExpo er kernen, at deltagerne både har mulighed for at:

 

Se: På fagmessen skal man kunne se materiellet og de tekniske løsninger i virkeligheden. 

 

Møde: Her kan producenterne, politikerne, de private virksomheder, den offentlige sektor, forskerne – og ikke mindst brugerne; chauffører, speditørerne og vognmændene – træffe hinanden. 

 

Deltage: eComExpos konferencer er velbesøgte, kritiske og inspirerende. Spørg og lyt! Del din viden. Giv din mening til kende. Det er sådan, der skabes forandring. 

 

Prøve: Du kan prøvekøre køretøjerne. Alt fra cargocykler til langturslastbiler.

Deltagelse

 

Billetter til publikum bliver sat til salg snarest. Hold øje med hjemmesiden eller eComExpos LinkedIn.

 

Du kan læse mere om arrangementet og booke en stand på eComExpos hjemmeside: 

Læs mere og book en stand