COLOURBOX21069601
  • AD2Anne Dorthe Søe Mikkelsen
  • 5. sep 2024
  • Events

Årets Lærepladspris er kåret: ØSG A/S løb med sejren

Transportens Lærepladspris 2024 blev i tirsdags kåret på Hindsgavl Slot i forbindelse med ATL’s årsdag. Fragtvirksomheden ØSG A/S fra Fredericia løb med prisen, da de bl.a. har haft et stort fokus på at efter- og videreuddanne deres medarbejdere.

ØSG A/S har længe haft uddannelse og efteruddannelse som en væsentlig del af fragtvirksomhedens DNA, og har gjort meget for at hjælpe medarbejdere, der vil videreuddanne sig eller på praktikophold i udlandet.

 

For ØSG er prisen en stor anerkendelse, der giver lyst til at arbejde videre. Formanden for ØSG A/S, Ulrik Riis Petersen, modtog prisen på vegne af virksomheden og udtrykte stor stolthed:

 

’’Vi er meget ydmyge over at få Transportens Lærepladspris for vores arbejde med lærlinge og uddannelse. Vi ligger midt i et område, der er stærkt repræsenteret af transportvirksomheder, så der har været et stort fokus på uddannelse og rekruttering de sidste mange år. Gennemsnitsalderen for vores medarbejdere var begyndt at eskalere, så det var en nødvendighed at lave tiltag, som kunne skille vores virksomhed ud,’’ fortæller Ulrik.

 

Fra juryformand Julie Madsen lød det:

 

’’ØSG A/S er en meget rummelig virksomhed og har taget lærlinge og personer i praktik, selvom de har særlige udfordringer. Virksomheden tager et ekstra ansvar til glæde for den enkelte og for samfundet og har lærlinge som en fast del af sine prioriteringer, hvad enten det gælder unge eller erfarne, eller lærlinge, der skal meritafklares.’’

 

Derudover fremhævede hun også, hvordan ØSG har sendt lærlinge på praktik i udlandet og er gode til at støtte medarbejdere, der vil videreuddanne sig.

 

Læs mere her.