Årskoference CEVEU Billede
  • AD2Anne Dorthe Søe Mikkelsen
  • 10. jul 2024
  • Events

Årskonference hos CEVEU: Veje i erhvervsuddannelserne

CEVEU (Center for Viden om Erhvervsuddannelser) inviterer til årskonference, der skal sætte fokus på de mange forskellige veje gennem erhvervsuddannelserne. Konferencen bliver afholdt den 25. november 2024 i DGI-byen i København.

Formålet med konferencen er at bringe forskere, praktikere og interessenter i sektoren sammen for at have en dialog om fremtidens erhvervsuddannelser via forskellige workshops og plenumindlæg.

 

På årskonferencen vil man kunne høre oplæg, der bl.a. stiller skarpt på nye og fremtidige veje i uddannelsessystemet og på arbejdsmarkedet. Derudover vil der blive lagt op til dialog om, hvad der ligger bag valget af en erhvervsuddannelse, og hvilke nye tendenser på arbejdsmarkedet, der kan have betydning for tilvalget af en erhvervsuddannelse.

 

Det vil også være muligt at deltage i 8 forskellige workshops, der for eksempel vil gå i dybden med elevers overgang fra grundforløb til hovedforløb, grøn omstilling af erhvervsuddannelserne, gode læringsmiljøer for lærlinge, fællesskab på erhvervsuddannelserne og meget mere.

Se det fulde program her

Praktiske informationer

Tid:
Den 25. november 2024
Kl. 10.00-15.30

 

Sted:
DGI-byen, Tietgensgade 65
1704 København V

 

Tilmelding:
Tilmeldingen åbner i august.

 

Pris:
Det koster 450,- at deltage i konferencen, der dækker udgifter til forplejning. Der vil både være let morgenmad samt frokost, kage og frugt.