Johnnys Reception
  • AD2Anne Dorthe Søe Mikkelsen
  • 17. jun 2024
  • Events

TUR har afholdt reception for Johnny Bengtson

TUR har d. 13/6 2024 afholdt afskedsreception for vores dygtige kollega, Johnny Bendixen Bengtson, der i sommeren 2024 vil trække sig tilbage fra arbejdsmarkedet og nyde pensionstilværelsen.

Siden år 2018 har TUR været så heldige at have haft Johnny i huset som uddannelseskonsulent, hvor han har brugt sin faglige viden til at understøtte kvalitetssikringen af uddannelser indenfor bl.a. personbefordring.

 

Til receptionen var der mødt kolleger fra TUR, samarbejdspartnere og familie op for at hylde Johnny. Her blev der holdt en række taler, der satte fokus på Johnnys imponerende karriere samt hans sprudlende og vellidte person.

 

Flotte taler og rosende ord

 

Blandt talerne lød blandt andet disse flotte ord fra TURs sekretariatschef, Mogens Ellgaard-Cramer:

 

’’Du har altid været en vellidt kollega, om end lidt direkte til tider. Men det har aldrig været kedeligt at arbejde sammen med dig. Dit store netværk i branchen vidner om din evne til at skabe relationer – og om, at folk simpelthen ikke kan undgå at holde af dig.’’

 

Hos TUR har vi haft rigtig stor glæde af at arbejde sammen med Johnny, og vi takker for en masse både faglige og hyggelige stunder.

Johnnys Reception 2
Til receptionen fik Johnny endelig sit ''store kørekort''
Du har altid været en vellidt kollega, om end lidt direkte til tider. Men det har aldrig været kedeligt at arbejde sammen med dig. Dit store netværk i branchen vidner om din evne til at skabe relationer – og om, at folk simpelthen ikke kan undgå at holde af dig
Mogens Ellgaard-Cramer

Vi ønsker Johnny rigtig god vind fremover.