Chaufførkonference
  • AD2Anne Dorthe Søe Mikkelsen
  • 13. jun 2024
  • Events

TUR glæder sig over positive evalueringer efter Chaufførkonferencen 2024

TUR har modtaget evalueringer fra de deltagende ved årets chaufførkonference – og de er endnu mere positive end forventet.

Chaufførkonferencen blev afholdt på hotel Koldingfjord i Kolding fra d. 6-7. maj 2024, hvor over 100 faglærere deltog. Årets konference var fyldt med inspirerende oplæg om transportbranchens fremtid med stort fokus på temaet ’’Den grønne omstilling.’’

Chauffør 2

Stor tilfredshed med konferencen

 

Efter konferencen har TUR modtaget en masse evalueringer, der er nødvendige for at forbedre fremtidens Chaufførkonferencer.

 

Deltagerne på årets konference har givet rigtig positive tilbagemeldinger på TURs mini-oplæg og det generelle tema, der gav en god rød tråd for hele konferencen. Flere melder bl.a. tilbage, at de var meget begejstrede for oplæggene om grøn omstilling, der gav en relevant indsigt i fremtidens transportbranche. Der var herunder også gode tilbagemeldinger på oplæggene om AI og kunstig intelligens, der gav perspektiver på brugen af AI i transportbranchen og undervisning.

 

TUR siger tak for en rigtig god konference og de mange brugbare tilbagemeldinger.

Husk også, at du kan komme med til næste års konference, som afholdes d. 26.-27. maj 2025. Hold øje med TURs kanaler, TURs faglærekursuskalender eller tilmeld dig nyhedsbrevet for at være sikker på at få tilmeldt dig i tide.

Du kan læse mere om Chaufførkonferencen 2024 her.