Nyhedsbillede Skabelon (4)
  • AD2Anne Dorthe Søe Mikkelsen
  • 10. sep 2024
  • Events

Gratis informationsmøde om Havne- og terminaluddannelsen: Aalborg Havn

Kom til informationsmøde om Havne- og terminaluddannelsen, og hvordan den grønne omstilling forudsætter uddannelse og kompetenceudvikling. Det hele er gratis og foregår på Aalborg Havn den 24. oktober 2024.

Der er behov for løbende kompetenceudvikling hos de faggrupper, som arbejder på havnene. Den grønne omstilling kræver nye færdigheder, og et uddannelsesløft blandt eksisterende medarbejdere er nødvendig for at sikre, at medarbejderes kompetencer matcher nye opgaver. Herudover er der et stort behov for at få flere unge til at gennemføre Havne- og terminaluddannelsen.

 

For at løse denne udfordring er der behov for mere viden om de konkrete færdigheder og kompetencer, som erhvervsuddannelsen giver.

 

Flere virksomheder og organisationer bør få den nødvendige viden, herunder om de muligheder for økonomisk støtte og støtte til indlæringsvanskeligheder, som medarbejderne og virksomhederne kan drage fordel af under erhvervsuddannelsen. Det kan f.eks. være støtte til udfordringer som ordblindhed mv.

 

På det kommende informationsmøde vil disse udfordringer og potentielle løsninger blive præsenteret gennem oplæg fra Transporterhvervets Uddannelser, AMU Vest - som forestår uddannelsen - og indlæg fra virksomheder og organisationer, der besidder betydelig erfaring med faguddannede medarbejdere.

 

Sidste frist for tilmelding er fredag d. 18. oktober 2024

Tilmelding via mail til Jan Larsen på: jl@tur.dk

Du kan se det fulde program for dagen her:

Læs mere