COLOURBOX63812701
  • AD2Anne Dorthe Søe Mikkelsen
  • 14. aug 2024
  • Events

Husk at tilmelde dig TURs mentordag den 4. november

TUR holder for første gang nogensinde mentordag, hvor transportbranchens mentorer hyldes og fejres. Du, eller en mentor du kender, kan komme med, og det er gratis at deltage!

En mentor kan fungere som en sparringspartner for en ung under uddannelse, og kan være med til at give råd og vejledning gennem svære perioder samt motivere ved at fejre de gode oplevelser. 

 

Ofte er det de små ting, der gør den store forskel, og hos TUR ser vi igen og igen, hvordan mentorer som hverdagens helte gør netop denne forskel. Derfor har vi valgt at kaste fokus på den særlige rolle som mentor. Både med en uddannelse og nu også med en særlig dag, hvor vi fejrer dem, der har taget TURs Mentoruddannelse, og som gør en forskel: for sig selv, for virksomheden og for den nyeste generation i branchen.

 

Mentordagen vil byde på en inspirerende netværksdag fyldt med spændende oplæg, aktiviteter, erfaringsudveksling og lækker mad – og så vil Jason Watts kigge forbi!

 

Vil du også være mentor?

 

Hvis du endnu ikke har en mentoruddannelse, men tænker, at det vil være det helt rette for dig, så kan du stadig nå at tilmelde dig kurset inden mentordagen.

 

Mentoruddannelsen varer tre dage og består af AMU-kurserne ”40373 Sidemandsoplæring” + ”49234 EUD-Praktikvejledning”. Uddannelserne udbydes på skoler i hele landet. Har du endnu ikke fået taget kurserne, så kan du nå det inden Transportbranchens Mentordag.

 

Læs mere om mentoruddannelsen her

 

Praktisk information

 

Hvornår?: Mandag den 4. november


Hvor?: Vingsted Aktivt Hotel & Konferencecenter


Hvem?: Alle der har en mentoruddannelse (AMU-kurserne: ”40373 Sidemandsoplæring” + ”49234 EUD-Praktikvejledning”) er velkomne.


Pris: Gratis - forplejning og gourmet-buffet inkluderet

 

Tilmelding sker her: 2245 - TUR Mentor dag | TUR FAGLÆRERKURSER (nemtilmeld.dk)



Der er plads til 40 mentorer, og det er først til mølle!

 

Tilmeld dig her