Auto Show
  • AD2Anne Dorthe Søe Mikkelsen
  • 1. aug 2024
  • Events

TUR på Auto Show 2024

Den 17.-18. august 2024 kan du opleve Danmarks største bilmesse i Odense Congress Center – og TUR vil være til stede med en uddannelsesstand under hele weekenden.

Auto Show er Danmarks største bilmesse for hele familien, der strækker sig over 40.000 kvadratmeter og besøges af over 27.000 mennesker fra hele landet. I år er sjette gang Auto Show byder velkommen på den spektakulære messe, hvor de besøgende kan opleve alt det bedste fra bilernes verden - herunder udstilling af alt fra nye hverdagsbiler og udstyr til superbiler, racerbiler og unikke klassikere.

 

Programmet byder derudover blandt andet på drift-shows, tractor pull og interviews på scenen med F1-kører Kevin Magnussen og Vlado fra Politijagt.

 

Du kan se programmet for hele weekenden her.

TUR på Auto Show

 

Sidste år var TUR afsted med en uddannelsesstand, der havde stor succes og en masse aktivitet.

 

TUR vil derfor igen i år være til stede på messen med en uddannelsesstand i hele åbningstiden. Her vil interesserede kunne møde to af vores rollemodeller samt lærepladskonsulenter og få en snak om vores uddannelser. Der vil derudover være sjove aktiviteter med mulighed for at vinde fede præmier.

 

Du kan finde vores stand i Hal B.

Praktisk information

 

Tid: Den 17. august fra kl. 9-18 og den 18. august fra kl. 10-16

 

Sted: Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense.

 

Entré: Billetter kan købes her:

Køb billet