Jason Watt Profile 417X417
  • 6. jun 2024
  • Events

TUR fejrer transportbranchens mentorer med særlig hyldestdag

Mentorer spiller en vigtig og ofte usynlig rolle i transportbranchen. De er de helte fra hverdagen, som sørger for at motivere lærlinge, og de har stor indflydelse på om lærlingene trives under deres uddannelse. For første gang nogensinde fejrer TUR mentorernes uvurderlige indsats med en dag fyldt med hyldest, netværk og inspiration til Transportbranchens Mentordag den 4. november på Vingsted Aktivt Hotel & Konferencecenter. Det er gratis at deltage.

For mange lærlinge kan ekstra voksenstøtte være afgørende for deres trivsel på arbejdspladsen. En uddannet mentor spiller en væsentlig rolle i denne proces. En mentor kan nemlig hjælpe med at få samlet de løse ender, give gode råd til at håndtere svære situationer, yde faglig sparring og motivere ved at fejre gode oplevelser og succeser. Heldigvis findes der erfarne kollegaer, lærepladsansvarlige og mentorer, som allerede yder en ekstra indsats.

Det er de helte, der gør en forskel i hverdagen, og det er dem, som Transporterhvervets Uddannelser gerne vil hylde. Dem som gør en forskel: for sig selv, for virksomheden og for den nyeste generation i branchen. Fejringen sker med afholdelse af en større mentor-netværksdag fyldt med inspirerende oplæg, netværk og spændende og sjove aktiviteter – for de helte, der allerede har taget Transporterhvervets Mentoruddannelse.

Mentoruddannelsen varer tre dage og består af AMU-kurserne ”40373 Sidemandsoplæring” + ”49234 EUD-Praktikvejledning”. Uddannelserne udbydes på skoler i hele landet. Har du endnu ikke fået taget kurserne, så kan du nå det inden Transportbranchens Mentordag.

Find tidspunkter på kurserne og læs mere om mulighed for tilskud, bonus og løntabs- og befordringsgodtgørelse her

Vil du hylde en mentor? Tilmed ham/hende til transportbranchens store mentordag!

På Transportbranchens Mentordag den 4. november 2024 sætter vi spotlight på den usynlige, men uundværlige mentor. Det bliver en dag i inspirationens tegn med sjove aktiviteter, besøg af Jason Watt, lækker mad, underholdning, erfaringsudveksling og inspiration til virket som mentor.

Hvad?: Transportbranchens Mentordag 2024.

Hvornår?: Mandag den 4. november

Hvor?: Vingsted Aktivt Hotel & Konferencecenter

Hvem?: Alle der har en mentoruddannelse (AMU-kurserne: ”40373 Sidemandsoplæring” + ”49234 EUD-Praktikvejledning”) er velkomne.

Pris: Gratis - forplejning og gourmet-buffet inkluderet

Tilmelding sker her: 2245 - TUR Mentor dag | TUR FAGLÆRERKURSER (nemtilmeld.dk)

Der er plads til 40 mentorer, og det er først til mølle!