Plakat Med Faglærerkurser
  • Kamma2Kamma Aziza Strube-Weber
  • 22. okt 2024
  • Faglærerkurser

Plakaten med faglærerkurser er på vej!

Hvert år udsender TUR en plakat med en kalenderoversigt over alle TURs faglærerkurser. Plakaten for 2025 er nu klar og er på vej ud på skolerne.

Det kommende års faglærerkurser byder på mange spændende og lærerige kurser og konferencer – både kendte klassikere og helt nye skud på stammen. Snart får skolerne plakater ud, så det bliver endnu mere tydeligt, hvornår kurserne ligger.

 

Plakaten bliver fremsendt til alle transportskoler i flere eksemplarer, så de kan blive hængt op ude på skolerne f.eks. på lærerværelset, gangene eller på kontorerne.

 

Plakaten er ofte efterspurgt af skolerne, da den giver et godt overblik over, hvilke faglærerkurser der bliver udbudt, og hvornår de bliver afholdt. På plakaten fremgår også alle relevante konferencer.



Alle transportskoler vil modtage plakaten i løbet af næste uge (Uge 44). I år er plakaten mørkeblå med kalenderoversigten ”TUR Faglæreruddannelser 2025” - så kig efter den blå plakat på din skole, og se hvilke faglærerkurser du skal tilmeldes.



Alle faglærerkurser kan nu også findes online, hvor tilmelding til de enkelte kurser også fremgår.

 

Se alle faglærerkurser her
Plakat Med Faglærerkurser

Hold dig opdateret med det nyeste fra transportbranchen

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Følg med i nyheder om og fra transportuddannelserne. TUR Nyhedsbrev giver dig relevante nyheder om uddannelser, projekter, arrangementer og nye undervisningsmaterialer inden for transportområdet. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.


Læs vores Privatlivspolitik her.

TUR Nyhedsform